PLANUL DE MARKETING ȘI PROMOVAREA PROPRIETĂȚII

Următoarea etapă după preluarea obiectului în lucru este promovarea acestuia. Pentru ca să fie creat un anunț reușit, enumerăm toate caracteristicile definitorii ale obiectului. Iar, pentru a atrage mai mulți clienți potențiali, creăm un text comercial eficient, unde descriem beneficiile de cumpărare a imobilului în cauză.

Anunțurile se publică pe numeroase site-uri de profil, cum ar fi www.999.md; www.makler.md și diverse grupe de specialitate pe site-uri de socializare, precum Facebook etc.

În cel mai scurt timp posibil, implicăm toți partenerii și companiile de profil din domeniul imobiliar în procesul de vânzare/cumpărare.

Facem ca toate instrumentele de promovare să fie maximal eficientizate, garantând un avantaj competitiv față de alte oferte de pe piață ale altor companii imobiliare. Ne străduim să derulăm campanii de publicitate de câteva ori mai creative decât alte companii.

În procesul promovării imobilului, folosim cele mai inventive și moderne tehnici de vânzare. Nu uităm despre e-mail și sms marketing — notificarea publicului țintă despre oferta imobiliară.

De asemenea, pentru a face obiectul mai vizibil, avem posibilitatea să instalăm un banner pe fațada casei sau pe balconul apartamentului.

Compania suportă cheltuielile de publicitate în mass-media și pe internet, deoarece crede cu tărie în succesul și eficiența promovării atunci când prețul ofertei corespunde cu cerințele pieții, iar anunțul este maximal atractiv și estetic.

Se interzice plasarea anunțului fără a lua cunoștință cu obiectul la fața locului.

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s